KleinKunstKollektief

Het KleinKunstKollektief brengt de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in een akoestische versie en met verfijnde passie.

Genre:

Het is een mooie afwisseling tussen luisterliedjes en aanstekelijke meezingers, die altijd wel ergens bekend in het oor klinken. Op het programma staan onder meer Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Hermand Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Miel Cools, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken.

Instrumenten:

2 akoestische gitaren, elektrische piano, contrabas, accordeon (met ingebouwde micro’s), cajon en drie stemmen.

De mannen van Young Partners in Art kennen in de eerste plaats hun vak, het zijn echte professionals. Ze werken met top materiaal en blijven hierin investeren. Maar wat de samenwerking zo leuk maakt is de positieve vibe die ze meebrengen. Aangename en betrouwbare kerels, met de voetjes op de grond en altijd stipt op de afspraak.

 

We merken ook aan de reacties achteraf dat onze muziek nog beter binnen komt bij het publiek. We hebben al vaak samengewerkt met Young Partners in Art en hebben 100% vertrouwen in hen. Dat maakt het spelen voor ons zeer comfortabel en kunnen we ons nog beter concentreren op het optreden zelf.

KleinKunstKollectief

Erges in de West-Vlaanders

Please reload